Müüa veini 

Paljudel inimestel on kodus üks või kaks pudelit head kallist veini, mitu aastat tagasi annetatud või mõne olulise sündmuse korral ostetud, kuid pole kasulik… Ja tõenäoliselt see vein jääb jõude seisma, mil saate meile müüa ja hankida väga kiiresti sularaha. 

Veini müük on parim viis sularaha koheseks saamiseks! 

Mõnel inimesel on terved veinide kollektsioonid, mis on kingituseks või päranduseks saadud, ja võib-olla lihtsalt kogutud teatud eluperioodil ja enamikul lihtsalt ei saa aru, et kogu seda veini saab müüa ja saada reaalne raha!!! 

Müüge veini ja ostke näiteks autot!!! Või müüge veinikollektsiooni – saate piisavalt raha hea korteri ostmiseks… 

Enamik inimesi suurepäraselt mõistavad, et kosmilise hinnaga pudelite asemel, oleks neil parem praeguste vajaduste jaoks pärisraha. Kuni teatud ajani sai alkoholist lahti saada ainult seda juues või ära andes. Mingist müügist keegi isegi ei rääkinud. Meie ettevõte esmakordselt, alkoholi ostmise turul, pakkus oma klientidele just seda teenust – alkoholi kokkuostu. 

Kui teil on kollektsiooniveini, saate ta meile müüa igal teile sobival ajal. Lihtsalt saatke meile pudelite fotod Telegrami, Vatsapi, Viberi või e-posti teel, ja meie töötajad operatiivselt teid orienteerivad hinnaga, ja ise tulevad teie juurde seda ostma. 

Kui soovite müüa kollektsiooni veini Eestis, Lätis, Leedus või Soomes – helistage:

+372 56 157026

Kui vajate raha kiirestieliit- ja kollektsiooni alkoholi müümine on õige väljapääs mis tahes elukorraldusest. 

Nõustuge, müüa veini või alkoholi kokkuostu ettevõttele on moraalselt lihtsam, kui perekonna ehetest ja reliikviast loobumine, rahaliste raskuste korral… 

Meil ei ole veinitootjate prioriteete ja eelarvamusi, nii saate müüa meile Prantsuse, Hispaania ja Itaalia veini ja mis tahes muu päritoluriigi veini. 

Kui soovite müüa mitte ühe alkoholi pudeli, vaid veinikollektsiooni, anname meie eksperdi käsutusse, kes kontrollib kõigi pudelite turvalisust ja teeme teile suurepärase hinnapakkumise! 

Meile saate müüda kallist veini, sealhulgas nõukogude veini (NSVL ajastu), kõige konkurentsivõimelise hinnaga! 

Paneme tähele, et meile ei saa müüa veinid kahjustatud korgiga ja äärmiselt harv, kui ostame, eriti odavalt, veinid kahjustatud etiketi ja pakendi välimusega. 

Veini ostmine toimub ükskõik millises mahus – ühest pudelist piiramatu arvu ja mahuni. Saatedokumendid on kohustuslikud, kui soovite meile müüa suurt kogust veini.