Ostame eliit konjakit ! 

Meile saate müüa kollektsiooni konjakit hea hinnaga. Kui teil on olemas eliitkonjaki pudel, heas korras ja kahjustamata pakendiga, saate hästi teenida. 

Kindlasti olete kunagi kingituseks saanud kallist konjakit, ja nüüd ta kogub tolmu riiulil. Võib-olla on see tõesti kollektsiooni konjak, mille eest saate teenida palju raha, pöördudes spetsialiseerunud ettevõtte poole. Ostame hea meelega eliit, kollektsiooni või vintage konjakit. 

Ostame ka lihtsalt kallit ja head konjakit, sealhulgas ja nõukogu toodangute. Peame hoiatada, et me ei osta kahjustatud korgi või avatud pudeliga konjakit. Ostame ükskõik millise tootja eliitkonjakit. 

Oma kollektsiooni konjakki müümiseks Eestis või lähiümbruse välismaal – lihtsalt saatke meile pudeli fotod Telegrami, Vatsapi, Viberi või e-posti teel, ja me orienteerime teid võimalikult kiiresti hinnaga. 

Meie number

+372 56 157026

Konjaki müügi protseduur meie klientidele on alati lihtne ja mugav. Konjaki müümiseks vali lihtsalt meie number või võta ühendust mis tahes Messengeri või SMS-i abil. Uurime teie pakkumist üksikasjalikult ja vastame, millise hinnaga oleme valmis teie alkoholi osta. Alkoholi ostmise ettevõtte püüab alati vastata klientide soovidele ja pakkuda mugavaid tingimusi. Teie ise valite endale mugava kokkusaamise aja ja koha, samuti makseviisi. Võtke meiega ühendust ja saate aru, et konjakki müümine on väga lihtne. 

Kõige kasumlikumat ja kallimat konjakit, mida saate meile müüa, näiteks 

– Remy martin Louis 13, – Hennessy Paradis, – Hennessy Richard, – Hennessy Library, – Hennessy Imperial, 

ja palju muid kollektsionääridele mõeldud haruldasi ja väärtuslikke pudeleid. 

Meie alkoholi ostmise ettevõtte alati maksimaalselt hinda Teie konjakki.